Ultimul Galaxy Note părea un eşec teribil pentru Samsung, dar românii l-au primit cu braţele deschise! Mii de grătaragii refuză să returneze în service telefonul care ia foc, afirmând că e o unealtă indispensabilă pentru ieşirile la iarbă verde.

gratar_samsung_note_7.jpg
“Să-l dau înapoi? Niciodată! Telefonul ăsta e o minune”, spune Hasdrubal Liţă, un obişnuit al grătarelor din pădurea Cernica. “Nu-ţi mai trebuie brichete, spirt, hârtie, nimic. Faci o grămăjoară de lemne, pui telefonul dedesubt, îl conectezi la priza maşinii şi în două minute ai ditamai vâlvătaia.”

Pe lângă funcţia de aprinzător de grătar, Samsung Note 7 i-a întâmpinat pe români cu o sumedenie de alte avantaje, adaugă Liţă, înţepând cu furculiţa o fâşie de piept de porc. “Să nu uităm că e un telefon foarte mare, cu care poţi să faci vânt, să aţâţi jarul. Îl am de o săptămână şi n-aş mai putea să fac micii fără el.”

“La început eram sceptică, dar m-a convins. E util chiar şi când faci salata. Să fiu a naibii dacă am reuşit vreodată să toc ceapă pe un iPhone!”, a încheiat soţia grătaragiului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 05.09.2016 18:05 IT & Știința

National Cinematografic