Ultimul Galaxy Note părea un eşec teribil pentru Samsung, dar românii l-au primit cu braţele deschise! Mii de grătaragii refuză să returneze în service telefonul care ia foc, afirmând că e o unealtă indispensabilă pentru ieşirile la iarbă verde.

gratar_samsung_note_7.jpg
“Să-l dau înapoi? Niciodată! Telefonul ăsta e o minune”, spune Hasdrubal Liţă, un obişnuit al grătarelor din pădurea Cernica. “Nu-ţi mai trebuie brichete, spirt, hârtie, nimic. Faci o grămăjoară de lemne, pui telefonul dedesubt, îl conectezi la priza maşinii şi în două minute ai ditamai vâlvătaia.”

Pe lângă funcţia de aprinzător de grătar, Samsung Note 7 i-a întâmpinat pe români cu o sumedenie de alte avantaje, adaugă Liţă, înţepând cu furculiţa o fâşie de piept de porc. “Să nu uităm că e un telefon foarte mare, cu care poţi să faci vânt, să aţâţi jarul. Îl am de o săptămână şi n-aş mai putea să fac micii fără el.”

“La început eram sceptică, dar m-a convins. E util chiar şi când faci salata. Să fiu a naibii dacă am reuşit vreodată să toc ceapă pe un iPhone!”, a încheiat soţia grătaragiului.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 05.09.2016 15:05 IT & Știința

National Cinematografic