Românii refuză să predea telefoanele Samsung care iau foc: “Cu ce mai aprindem grătarul?”

Ultimul Galaxy Note părea un eşec teribil pentru Samsung, dar românii l-au primit cu braţele deschise! Mii de grătaragii refuză să returneze în service telefonul care ia foc, afirmând că e o unealtă indispensabilă pentru ieşirile la iarbă verde.

“Să-l dau înapoi? Niciodată! Telefonul ăsta e o minune”, spune Hasdrubal Liţă, un obişnuit al grătarelor din pădurea Cernica. “Nu-ţi mai trebuie brichete, spirt, hârtie, nimic. Faci o grămăjoară de lemne, pui telefonul dedesubt, îl conectezi la priza maşinii şi în două minute ai ditamai vâlvătaia.”

Pe lângă funcţia de aprinzător de grătar, Samsung Note 7 i-a întâmpinat pe români cu o sumedenie de alte avantaje, adaugă Liţă, înţepând cu furculiţa o fâşie de piept de porc. “Să nu uităm că e un telefon foarte mare, cu care poţi să faci vânt, să aţâţi jarul. Îl am de o săptămână şi n-aş mai putea să fac micii fără el.”

“La început eram sceptică, dar m-a convins. E util chiar şi când faci salata. Să fiu a naibii dacă am reuşit vreodată să toc ceapă pe un iPhone!”, a încheiat soţia grătaragiului.

Scris de Vasile
5 septembrie 2016 16:09

Articole asemanătoare

Vezi mai mult