Românii, rugaţi să nu mai întrebe la 112 ce filtru Instagram merge la pozele cu ţurţuri

Autoritățile locale din București și Ilfov au transmis cetățenilor prin sistemul de avertizare RO-ALERT să nu mai abuzeze de serviciul 112 pentru a întreba ce filtru de instragram este potrivit pentru pozele cu copaci înghețați. „Știm că toată lumea vrea să fotografieze acești copaci pentru a obține mai mulți followeri pe instagram, dar Clarendon și Lo-Fi sunt suficiente pentru un reach decent”, au precizat autoritățile. 

În această dimineață Liviu Dragnea a anunțat pe pagina oficială a partidului că pensionarii și alte categorii defavorizate au cu 25% mai mulți followeri pe instragram față de 2016, chiar dacă nu au cont pe rețeaua socială sau nu au votat cu PSD. „Programele noastre se adresează tuturor românilor, nu doar celor care au votat cu noi”. 

Totodată președintele Instagram a anunțat că va oferi un premiu de 100 de dolari țării care va urca cele mai multe poze cu copaci înghețați, țurțuri, peisaje de iarnă în următoarele 24 de ore. România conduce în acest clasament, depășind Norvegia, ai cărei locuitori nu mai urcă poze pe Instagram azi pentru că e zi de lucru și sunt toți la muncă, nu la cerșit. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

28 ianuarie 2019 14:15
Citește mai mult despre: instagram ro-alert

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult