Românii vaccinați cu AstraZeneca vor primi la rapel o țuică, pentru curaj

România luptă din răsputeri cu zvonurile! Coordonatorul campaniei de vaccinare, colonelul Gheorghiță, a decis ca toți românii care fac rapelul cu Astra Zeneca să primească o țuică, pentru curaj. Deși sună simplu, operațiunea e destul de complicată. În primul rând, cabinetele trebuie dotate cu frigidere, pahare, dar și murături.

În zona de triaj, românii. vor fi întrebați dacă sunt alergici la țuică, ce fel de țuică preferă, sau dacă vor să se pună un pic de zahăr, iar în cabinet vor începe prin a ciocni cu medicul. Persoanele alergice la țuică nu vor primi rapelul, pentru că oricum viața lor nu valorează mare lucru, și e un risc acceptabil să facă forme severe de Covid.

Experții estimează că intenția de vaccinare cu Astra Zeneca va crește mult după începerea campaniei cu țuică și chiar și cei care au fost vaccinați cu Pfizer vor mai dori încă un vaccin, cu condiția să primească și ei țuica aferentă. Pentru a nu exista confuzii sau anulări, cum a fost până acum la Astra Zeneca, românii vor putea alege din platforma de programare cabinetele unde pot primi țuică fiartă cu piper și mirodenii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 aprilie 2021 07:44
Citește mai mult despre: Astra Zeneca țuică vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult