Românii vând masiv Bitcoin, ca să facă bani pentru cireșele de mai

Mișcări importante pe principalele piețe de capital ale lumii. Românii continuă să vândă Bitcoin și reinvestesc sumele în producția de cireșe de mai, fructe care urmează să apară din moment în moment. Se pariază deja că primul kg de cireșe de mai se va vinde cu peste 50.000 de euro, surclasând orice altă criptomonetă.

Românii sunt disperați să adune cât mai mulți bani, pentru că că fiecare speră la șansa de a fi primul care pune poza cu castronul de cireșe pe Instagram. Probabil după Paști vom vedea articolele cu ”Uită de Dines și UiPath! Cine e misteriosul investitor care a rupt bursele cu cireșele de mai”, spune analistul financiar-fructifer Decebal Popescu.

”Doar fraierii mai bagă bani în Bitcoin, când urmează să apară cireșele de mai!”, confirmă analistul Decebal Popescu. Cei care nu au destui bani de cireșe se orientează spre piața secundară de active, adică sâmburi de cireașă care încă mai pot fi supți puțin, care se vor vinde cu peste 400 euro kilogramul, potrivit celor mai reținute estimări.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 aprilie 2021 13:04
Taguri: bani bitcoin cireșe

Alte articole

Vezi mai mult