Românul, tot român! Pentru că este ateu, un șofer și-a agățat poze cu Stephen Hawking la oglindă

Năravul se uită greu, mai ales dacă ești român. Deși este ateu convins, Victor R. nu a reușit să scape de prostul și celebrul obicei autohton de a agăța de oglinda automobilului obiecte ce au o semnificație legată de credințele personale ale șoferului. Astfel, bucureșteanul și-a împodobit retrovizoarea cu un portret imens al regretatului om de știință Stephen Hawking.

„Sunt convins că de acolo de unde nu e, domnul nostru Stephen Hawking nu va veghea asupra mea și a familiei mele, pentru că nu mai există nimic după moarte. Dar îmi dă un sentiment plăcut să-i întâlnesc privirea de fiecare dată când mă uit în oglinda retrovizoare, mai ales că se completează perfect cu vocea GPS-ului, setată, bineînțeles, pe modul Stephen Hawking. Nu știu să explic de ce sau la ce îmi folosește „icoana”, dar mi se pare că așa se cuvine să fac”, mărturisește Victor R.

Pe lângă portretul lui Stephen Hawking, bucureșteanul se află printre norocoșii care au pus mâna pe câteva bucățele din moaștele marelui fizician. „Am fost la o conferință științifică în urmă cu mai mulți ani și am găsit pe jos două șuruburi din scaunul domnului Hawking. Le țin în torpedo, într-o cutiuță”, spune Victor R.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

21 martie 2018 13:03

Alte articole

Vezi mai mult