Uită de rujeolă! Deși personalul de la Institutul Babeș lucrează non-stop, vaccinul anti-transpirație încă nu e gata. Între timp, România e în ghearele unei epidemii de transpirație, deși în țările civilizate, unde transpirația a fost eradicată, nu mai transpiră nimeni de sute de ani. Din păcate, la noi, transpirația e deja o boală genetică, pentru că toți transpirații provin din părinți, bunici și străbunici care nu s-au spălat în viața lor.oxigen_in_ratb2.jpg

Situația pare să scape de sub control. Câțiva medici, dar și oameni obișnuiți, au semnalat apariția unor transpirații rezistente la deodorant, care nu vor dispărea nici după apariția frigului. Din păcate populația folosește încă metodele băbești, adică Acqua di Gio sau Dior Addict.

”Există autobuze sau vagoane de metrou în care transpirația devine contagioasă. E suficient să se urce un singur om transpirat și ceilalți încep să transpire de nervi, că pute ăla. În câteva minute întreg vagonul cade răpus de transpirație. Singurul leac este extirparea subrațului, dar operația nu se poate face decât în străinătate, noi nu avem spitale pentru așa ceva”, explică Decebal Popescu, savant.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 03.08.2017 10:43 IT & Știința

National Cinematografic