Rusia rămâne fără botox. Putin e nevoit să se injecteze cu noviciok!

Anunțul că exporturile de botox către Rusia au fost sistate l-a făcut pe Vladimir Putin să se reorienteze rapid. Putin e decis să se descurce cu ce are, așa că a început să-și injecteze noviciok în doze mici, care îndreaptă ridurile chiar mai bine decât botoxul. Evident, problema o reprezintă efectele adverse. Singurul om injectat cu noviciok, Navalnîi, spune că principalul efect advers ar fi pușcăria.

După doar 24 de ore fără botox, Vladimir Putin era vizibil afectat, cu buzele desumflate circa 30%, exact ca panaramele care ies din Arogant, zona Piața Alba Iulia, pe la 4 dimineața. Putin a încercat și tratamentul cu urzici, dar nu se putea abține și se scărpina la ședințele cu generalii.

În disperare de cauză, Putin a răpit câteva jurnaliste de la televiziunile rusești de propagandă și i-a pus pe bodyguarzi să le extragă botoxul din buze, dar s-a injectat cu el și a constatat că îi ieșea fața prea glossy. Deja câțiva oligarhi șușoteau că Putin se duce prea mult spre LGBT, așa că i-au spus că ori se injectează cu Noviciok, ori îl injectează ei.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
17 martie 2022 13:04
Citește mai mult despre: botox Noviciok Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult