S-a aflat de ce românii nu au dinţi. Pentru că ani de zile li s-a dat rest în caramele la chioşc

Situația dezastruoasă a danturilor românești a fost explicată. Se pare că după ani în care la chioșcuri se dădea rest doar în caramele, în dinții românilor s-au produs carii fatale, care afectează nu doar aspectul estetic, efectele fiind mult mai complexe.

”Din cauza bacteriilor care se înmulțesc în mediul fetid din gurile cu carii putrede ale danturilor românești, cortexul cerebral al multor români e afectat iremediabil, dovadă claxoanele permanente din trafic, dar și referendumul”, explică Filip Frezianu, dentist.

Dentiștii spun că vânzătorii de la chioșc sunt vinovați direct pentru 99% din carii, și că nu există tratament pentru ce au făcut nenorociții aceia, care ne băgau caramele pe gât la orice achiziție. Din păcate situația dinților românilor e atât de nasoală, că în cele mai multe cazuri se practică extracția, procedură numită și avortul dentar, când dintele e scos și aruncat.

”De multe ori facem extracții pentru că pacientului îi pute gura atât de rău, că n-am putea suporta să-i punem plombă”, a mai spus dentistul Filip Frezianu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 octombrie 2018 20:14
Citește mai mult despre: caramele carii dinti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult