S-a aflat misterul dispariției lui Leon Dănăilă din Senat! Profesorul mai are puțin și descoperă cazborul

Foarte mulți fraieri care l-au votat pe neurochirugul Leon Dănăilă, primul pe lista de la Senat București, se așteptau ca omul, devenit celebru după ce a fost fotografiat mergând cu metroul, să fie mai activ în legislativ, să aibă propuneri de lege, dezbateri în comisii, declarații politice, activități specifice unui senator. Ei bine, misterul a fost dezvăluit de un apropiat al lui Leon Dănăilă care a mărturisit că profesorul urmează să aibă o descoperire epocală.

„Profesorul Dănăilă este foarte distrat dar foarte inventiv. Să vedeți cum se trezește dimineața, ceasul cu cuc lovește o bilă, care se scurge pe o fantă, pornește o moară cu apă care lovește un ciocănel și sparge două ouă în tigaie în timp ce pornește un roboțel cu cheiță ce merge încet spre un buton să oprească focul 5 minute mai târziu. Ei bine, profesorul se preocupă acum de un nou material, un cauciuc care te face să sari de trei ori înălțimea ta dacă-l lipești de pantofi. Dacă îl pui pe mașini și înveți să-l controlezi, poți să ai mașini zburătoare. Leon Dănăilă a testat deja acest cazbor pe Moskviciul său și duminică seara, când toată lumea era la protest, a survolat Bucureștiul cu doi nepoți entuziasmați”, a spus sursa citată.

Din păcate Leon Dănăilă s-a confruntat deja cu primele probleme, un coleg de la Academie dorește să-i fure această invenție la care nu a avut niciun merit și să-și asume toată lauda venită din partea lumii științifice. Împreună cu cei doi nepoți ai săi, profesorul distrat Leon Dănăilă trebuie să învingă pe profesorul cel rău, să salveze cazborul din mâinile celor ce vor să-l folosească doar pentru propriul interes și să încheie toate aventurile cu bine.

Scris de Ef
7 noiembrie 2017 13:11
Citește mai mult despre: cazbor Leon Dănăilă profesorul distrat

Alte articole

Vezi mai mult