S-a ajuns la cel mai de jos nivel. Nişte mizerii umane au lansat berea plată cu lămâie

O adunătură de tâmpiți a creat cea mai abominabilă băutură posibilă, o bere care nu doar că este spurcată cu limonadă, dar care este și complet răsuflată, fără urmă de bule. Nimeni nu a reușit încă să găsească o explicație pentru lansarea berii plate cu lămâie de către – ce altceva? – niște mizerii umane.

”Înclin să cred că a fost lansată de cineva care urăște visceral bărbații, deci cel mai probabil avem de-a face cu o femeie”, suspectează reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Mai ales că această așa-zisă bere se recomandă să fie servită caldă. Persoana care a creat această abominablă băutură nu merită însă urâtă, ci doar compătimită. E cineva uluitor de bolnav, iar mie îmi inspiră milă, nimic mai mult.”

Unii bărbați sunt atât de revoltați încât au început să studieze metodele de tortură populare în Evul Mediu, doar ca să-i pedepsească cum se cuvine pe cei care au lansat abominabila băutură. ”Nu citesc în mod normal, dar când stilul meu de viață este atacat atât de brutal, nu pot să rămân indiferent”, se explică un bărbat devenit recent fan al torturilor medievale.

Scris de Calin
4 august 2016 15:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult