S-a descoperit adevărata cauză a mahmurelii: cicăleala primită când vii acasă beat!

Am suferit degeaba! Un studiu științific realizat de o echipă de savanți mahmuri a descoperit că principala sursă de mahmureală e de fapt nu consumul de alcool, cât cicăleala administrată de nevastă când vii acasă beat. Deja în cărți pentru un Nobel, savanții au decis să aprofundeze studiul, în principiu vinerea sau sâmbăta, în condiții de maximă siguranță, departe de soții.

”Mahmureala aia gravă, din care nu mă scol o zi, apare doar dacă atunci când vin de la băut dau peste nevastă, pusă pe cicăleală de-aia așezată. Când bagi capul pe ușă și cazi în hol, o vezi cum vine spre tine și începe cicăleala aia lungă, cu analize, cu viitorul și cu gânditul la copii. Aia te face să zaci, te nenorocește”, explică Decebal Popescu, savant mahmur.

Studiu arată și că cicăleală poate să te omoare, deci bețivul are tot dreptul să sune la poliție să-l apere de nevastă. Ideal e să dai peste un polițist mahmur, sau chiar să soliciți să intervină un polițist mahmur, care înțelege gravitatea pericolului în care se află bietul bețiv și cu care poți chiar să te dregi. ”Nu cred că polițistul se supără dacă îi zici să aducă și câteva beri, să ne dregem, dacă tot vine”, a mai spus Decebal Popescu.

Scris de Ionut
20 august 2016 06:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult