S-a lansat AI-ul Google. Nu poți să vezi ce scrie decât după ce dai skip la reclame

Succesul înregistrat de ChatGPT, un model de inteligență artificială creat de doi programatori din SUA, a impulsionat gigantul Google să creeze propria sa versiune. Din păcate pentru utilizatori, modelul de business cu care ne-a obișnuit Google s-a implementat și la GoogleAI, pentru că nu poți să stai de vorbă cu el decât dacă urmărești niște reclame.

”L-am rugat să-mi scrie un eseu cu titlul Universul Poetic al lui Bacovia, pentru ora de română, dar imediat ce am apăsat enter au intrat reclamele. După un sfert de oră de Procto Glyvenol, Fortificat Forte și Kebene Plus, în care nici n-am apucat să dau copy paste la ce scria AI-ul, a intrat un clip mai lung cu o reclamă la Mec cu Bobiță și mi-am băgat p.la în el de AI și mi-am scris singur”, povestește Leonard, elev care a testat AI-ul Google.

Se pare că Google urmează să lanseze versiunea premium, la care vei putea da 28 lei lunar ca să vorbești singur cu un robot de chat, care e programat să dea citate din Wikipedia, ca să scapi de fazele gen ”Îți voi răspunde imediat la această întrebare, dar mai întâi ți-ai verificat tensiunea arterială? De ce? Pentru că așa spun eu!”.

Scris de Ionut
7 februarie 2023 18:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult