S-a lansat aplicația care îi dă de gol pe bărbații care își sug burta pe plajă

Faptul că femeile duc un război ascuns împotriva patriarhiei nu mai este de multă vreme doar o conspirație ci mult mai degrabă o realitate cruntă. O dovedește și o nouă aplicație dezvoltată de o programatoare care identifică ce bărbați își sug burta pe plajă, indiferent cât încearcă aceștia s-o ascundă.

Aceasta funcționează foarte simplu, persoana interesată deschide camera și se preface că pozează un bărbat bine de pe plajă. În loc să apese pe butonul de fotografiat apasă pe un buton diferit din dreapta, care-i arată imediat dimensiunile reale ale individului când nu-și ține respirația și are ochii bulbucați de la asta.

Experții consideră că o astfel de aplicație ar putea avea un impact imens în viața socială a omenirii secolului XXI, poate mai mare decât Tinder. În plus, nu face deloc discriminări, adică poate fi folosită și de bărbați care caută un bărbat sexy sau persoane care se identifică drept oameni atrași de bărbați.

Evident, lucrurile nu se vor opri aici, așa că o idee bună ar fi să găsim rapid locuri de muncă unde femeile să programeze orice altceva în afară de aplicații de telefon periculoase, și Slavă Domnului!, au de unde alege.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 iulie 2022 14:00
Citește mai mult despre: aplicatie burta femei telefon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult