S-a lansat aplicația Chatena, un Whatsapp pentru pensionari

Evenimentul anului în lumea bătrânetului! O nouă aplicație de chat, numită sugestiv Chatena, a luat deja mințile a mii de pensionari, din care mulți sufereau deja de boli degenerative. Noua aplicație are butoane predefinite, pentru ca degetele butucănoase, îngroșate de artroză, să nu se chinuie prea tare cu tastatul.

”Ce fac copiii? Mergeți undeva în weekend? Pe noi nu ne luați! Ați uitat complet de noi, care v-am crescut, v-am făcut oameni!” e de departe cel mai accesat buton din Chatena. Urmează ”Ăștia n-a fost în stare să zugrăvească ce-a construit Ceaușescu” și ”Să mărească, domne, pensiile”, expresiile care completează podiumul.

”Aplicația Chatena e disponibilă doar pe Android, pentru că, să fim serioși, niciun pensionar român nu are iPhone”, spune inventatorul aplicației. Utilizatorii se pot loga scanându-și fie fața, fie gușa, la alegere. Printre celelalte funcții ale aplicației este și ”Găsește-mi căruciorul de piață”, pentru bătrânii uituci sau cu vederea slabă. La apăsarea unui buton, tokenul wireless de pe cărucior începe să cânte N&D – Vino la mine, melodie care făcea furori în tinerețea boșorogilor de azi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
16 mai 2022 16:34
Citește mai mult despre: chat pensionari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult