S-a lansat aplicația Creștinder! Găsește moaște singure la tine în oraș!

Enoriașii care doresc o relație de-o seară cu niște moaște și nu pot să aștepte să se facă un pelerinaj au acum un ajutor de încredere. Aplicația Creștinder moaște dispuse la un mozol scurt chiar la tine în oraș.

Creștinul trebuie să-și facă un cont pe aplicație, e suficient un număr de telefon și să noteze parohia de care aparține. Apoi i se vor afișa moaște, dacă face cruce pe ele cu stânga, le refuză, dacă face cruce cu dreapta le trece la favorite. Și administratorul de moaște trebuie să fie de acord ca ele să fie pupate de creștinul respectiv și, dacă aprobă, legătura-i gata.

Dezvoltatorii aplicației recomandă utilizatorilor să pună cât mai multe poze cu ei în poziții evlavioase, ca să aibă mai mult succes. „Cum spunea și fratele Guillermo de Baskerville, pe lângă desfrâul trupului există și un desfrâu al adorării, și ar fi păcat să trăim în secolul XXI fără să profităm de acesta”, a explicat preotul Decebal Popescu, unul din inginerii care a lucrat la soft.

Aplicația se găsește pe Apple Store și Google Pay și are și o variantă premium, de 50 de lei pe lună, care nu face nimic în plus.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

9 octombrie 2020 08:49
Citește mai mult despre: moaste tinder

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult