S-a lansat mașina electrică Xiaomi: au pus două scaune pe un aspirator!

Așa arată viitorul! Noua mașină electrică lansată de Xiaomi vine cu inovații fără precedent. Savanții chinezi au descoperit că dacă pun două fotolii auto pe un aspirator robot rezultă o mașină electrică ieftină, silențioasă și cu consum redus. Xiaomi e și prima mașină care se aspiră singură, rezultând economii importante la spălătoriile auto.

Cei care au deja aspirator Xiaomi pot comanda doar kitul auto, adică scaunele. Inovația majoră este că chiar dacă are volan, mașina nu poate fi controlată de pasager, ci își face propria hartă și alege cel mai eficient traseu. Există deja voci care spun că nu merge bine pe la colțuri, sau că are probleme la obstacole.

”Nu e deloc inteligentă. Am plecat cu ea spre munte, de la Ploiești s-a întors acasă să se încarce. A făcut asta de trei ori, până am intrat în aplicație și i-am mutat încărcătorul în Ploiești”, se plânge un client. Acesta spune că drumul a durat mult, pentru că mașina s-a oprit să aspire toate gunoaiele de pe traseu și a trebuit să-i golească recipientul de praf de câteva sute de ori.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
26 martie 2021 14:05
Citește mai mult despre: aspirator mașină electrică xiaomi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult