S-a lansat noua Dacia Vegan, prima maşină care merge cu smoothie-uri şi se laudă cu asta peste tot

Model nou la Mioveni. Dacia Vegan, pe o platformă de Logan, dar cu un combustibil 100% nou: smoothie-uri naturale de fructe. Noua Dacia nu va fi disponibilă la comandă și nici în showroomurile Dacia, ci se va vinde singură, pe stradă, pentru că fiind vegană știe să se laude foarte bine cu asta.

Au existat deja imprudenți care au băgat altceva decât smoothie-uri în ea, dar a făcut urât și a amenințat că pleacă în garajul maică-si. Deși cei care își iau Vegan nu mai dau bani pe benzină, asta nu înseamnă că mașina e mai economică, pentru că smoothie-urile sunt foarte scumpe.

Imediat ce te urci la volan, Dacia Vegan începe: ”Salut, sunt vegană. Unde vrei să mergem azi? La un restaurant vegan, să facem plinul?”. Clienții se plâng că Dacia Vegan nu vrea să oprească în dreptul localurilor unde se servește și carne și îi moare motorul lângă fermele de pui. De asemenea, volanul trage dreapta dacă treci pe lângă o livadă.

Încă nu se știe dacă modelul lansat la Mioveni este un experiment și urmează ca Renault să-l implementeze pe toată gama, dar nu e exclus să apară Renault Vegane, varianta pe smoothie-uri a lui Megane, sau Renault Flatulence, urmașa naturală a lui Fluence.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
29 septembrie 2018 08:35
Citește mai mult despre: dacia smoothie vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult