S-a lansat o aplicaţie care răspunde automat la urările trimise automat de alţii

Gata cu FOMO-ul specific de sărbători în care stai cu spaima în gât că ai uitat să răspunzi la vreo felicitare de Crăciun sau Anul Nou. Un programator din Craiova a realizat o aplicație care răspunde automat tuturor felicitărilor automate trimise de rude sau prieteni.

„Cu toții ne-am confruntat cu acei oameni din jurul nostru care compun câte o felicitare și dau «send all». Nu-ți prea vine să-i răspunzi, că te enervezi, așa că FelicităriBot o face în locul tău. Acesta are preprogramate 1024 de fraze cretine de răspuns, adaptate la fiecare tip de mesaj. Dacă, de exemplu, scrie «Fie ca lumina sărbătorilor să vă lumineze casa și sufletul», FelicităriBot răspunde cu «Fie ca sfânta fecioară a Maicii Domnului să vă lumineze casa și masă și să vă dăruiască numai bucurii, așa cum e bucuria nașterii sfântului nostru Iisus Cristos, Mântuitorul»”, spune programatorul care a făcut aplicația.

Acesta spune că acum, în sfârșit, poate să se apuce de treabă în mod serios, aplicând la postul de Java Developer de la Tech Talent. „Când o să afle ce aplicație am făcut nici nu mai trebuie să dau vreun interviu”, a spus acesta. 

18 decembrie 2018 10:53
Citește mai mult despre: aplicatie programator Sarbatori urare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult