S-a lansat o aplicaţie pentru hipsteri, care îţi şterge din playlist piesele care ajung mainstream

Te-ai săturat să asculţi ce ascultă şi alţii? Proaspăt lansata aplicaţie “iObscur”, destinată exclusiv hipsterilor melomani, promite să facă ordine în memoria telefonului tău ştergând automat orice piesă care înregistrează un succes comercial sau ajunge să fie difuzată de peste două ori la un post de radio.

Dezvoltatorii iObscur spun că au luat toate măsurile ca aplicaţia lor să nu fie populară printre oamenii de rând, făcând-o complicată şi neprietenoasă. “De asemenea, promitem că softul se va şterge singur cu mult înainte să devină cool. În momentul în care mai mult de zece persoane deţin iObscur pe telefon, iObscur se autodistruge, nu înainte să vă avertizeze, cântând o melodie britpop finlandeză de care n-a auzit nimeni”, au declarat aceştia.

“Mai mult decât atât, iObscur vă garantează că nici cel mai curios hacker nu va afla ce muzică preferaţi”, continuă producătorii. “Dacă nu ne credeţi, instalaţi-vă Bitdefender Mobile Security şi veţi vedea cum iObscur nu trimite date nimănui, indiferent că ascultaţi o formaţie de grungecore neo-post-gotic din Malta sau o trupă nepaleză de electrofolk psihedelic darwinist.”

20 ianuarie 2014 09:01

Alte articole

Vezi mai mult