S-a lansat o aplicaţie prin care putem raporta locurile unde agenţii străini au făcut gropi în carosabil

Lupta cu influența nefastă a străinilor continuă în Capitală! Sabotorii plătiți de miliardarul Soros pot fi acum contracarați, cu o aplicație lansată de un cotidian național fidel cauzei socialismului. Cetățenii identifică problemele create de străini, iar organele statului vor investiga cine sunt acești sabotori care fac gropi în carosabil, aruncă gunoi pe stradă, sau lasă câini vagabonzi liberi pe străzi.

”Lansarea aplicației se înscrie într-un program mai larg de combatere a sabotorilor sorosisti, stabilită în detaliu la Plenara Partidului din luna martie anul curent. Se vor face și percheziții în hoteluri, unde străinii stau cu predilecție. Străinii vor fi interogați despre aceste probleme și dacă se constată că încalcă legile ei vor fi trimiși de unde au venit, pentru că țara noastră poate sta singură și independentă în fața oricăror vicisitudini”, explică edilul șef al Capitalei, Gabriela Firea.

Încă de la primele ore ale dimineții, cetățenii aflați în trafic au început deja să identifice cu abnegație și spirit civic milioanele de gropi de pe șosele, făcute de străini pentru a perturba traficul oamenilor muncii. Pot fi semnalate gunoaiele aruncate de străini, dar și proiectele imobiliare noi, construite de străini pentru a scădea prețul apartamentelor existente deja, construite de bravii noștri părinți socialiști.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
27 aprilie 2018 08:17
Citește mai mult despre: aplicatie gropi socialism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult