S-a lansat o limuzină ideală pentru hipsteri: în loc de televizor, are doi actori vii!

Industria auto se nişează tot mai mult. Pe piaţă apar noi modele, destinate publicului tot mai dinamic. O companie auto a lansat o maşină exclusivistă, pentru hipsterii care s-au săturat de seriale, filme, sau cinematograf. Limuzina include doi actori reali, care interpretează piese de teatru la cerere.

“Am fost ieri până la supermarket şi m-am uitat la Richard al III-lea de nu-mi mai venea să plec din parcare”, explică Matei F, hipster care şi-a luat modelul Tea-Tro, despre care producătorii spun că e “un fel de quatro, dar cu teatru”. Din dotările maşinii nu lipsesc airbagurile cortină, care se declanşează atât înainte, cât şi după fiecare piesă.

Maşina nu va fi pentru oricine. La costurile de întreţinere intră perucile, costumele, recuzita şi scenografia. Sufleorii sunt opţionali la varianta de bază, dar sunt în standard la modelul de top Tea-Tro Lojă. “Cu Tea-Tro nicio călătorie nu va mai fi plicticoasă”, spun producătorii mărcii.

Cei care doresc un drive test cu maşina cu actori se pot înscrie pe site-ul ING şi vor asista la o piesă spontană despre economisire, care îi va face să aplaude, cu condiţia să aibă centura pusă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

14 februarie 2019 13:27
Citește mai mult despre: economisire ing masina teatru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult