Vești bune din internet! Un grup de programatori din Seattle a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute lansarea unei noi rețele sociale, care va revoluționa felul în care interacționăm pe internet. Deși nu au dat prea multe detalii, vestea a făcut deja valuri printre internauți, generând milioane de articole printre pasionații de social media.

social-media.jpg

Ca de obicei, Huffington Post a luat caimacul, publicând 450 de articole pe această temă, opinii din partea editorialiștilor și previziuni de evoluție pe următorul trimestru. Pe de altă parte, Daily Mail, a avertizat despre pericolul acestei noi rețele sociale, avertizând că tinerii care folosesc această rețea socială sunt mult mai predispuși să consume droguri și să aibă copii la vârste foarte fragede.

„Fără îndoială că asistăm la o nouă revoluție social media, care nu numai că va schimba modul în care vorbim, ci și modul în care gândim”, a scris The Verge, în timp ce Wired apreciază că „nu vom vedea o schimbare de paradigmă, iar giganții de la Palo Alto nu au de ce să fie îngrijorați”. Până la închiderea ediției Facebook a anunțat că negociază cumpărarea rețelei sociale cu 38 de miliarde de dolari, lucru care a mai generat încă 4,7 milioane de articole în internet.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 04.08.2014 15:29 IT & Știința

National Cinematografic