S-a lansat Oltcit cu comandă vocală: ”Pornește, fmm!”

Fabrica de la Craiova a reluat producția de modele Oltcit cu toate că absolut nimeni n-a cerut asta. Dar, pentru mândria olteniei, complexul industrial va produce automobil Oltcit în serie limitată, prototipuri și vehicole operaționale pentru fanii mărcii care nu sunt puțini.

Unul din modelele lansate recent este un Olcit 12RV+, o versiune modificată a Oltcitului Club care este dotat cu tehnologie de ultimă generație. Șoferul trebuie doar să se urce la volan, să dea la cheie de vreo câteva ori să intre curentul în mașină și când aude că a făcut scânteie să strige „Pornește, fmm, cristoși și dumnezei”. Inginerii de la Oltcit dau asigurări că AI-ul mașinii recunoaște peste 400 de îndemne și blesteme va reacționa imediat pornind de pe loc.

Viteza mașinii este și ea limitată electronic la 60 de kilometri la oră, să nu-i cadă oglinzile de la vânt. Vor exista modele cu două și patru uși, dar ușile din spate nu se vor putea deschide decât din exterior, pentru a proteja pasagerii care vor să fugă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 martie 2021 13:44
Citește mai mult despre: comandă vocala olticit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult