Sabotaj de Black Friday: Un român le-a furat colegilor de muncă tasta f5 de pe tastatură

Deși nu este zi liberă de la stat, așa cum a intenționat domnul Dumnezeul nostru, de Black Friday nimeni nu muncește, în afara oamenilor de la magazinele cu promoții. Românii stau cu ochii pe calculatoare și dau refresh la pagină să prindă cele mai bune promoții.

De aceea, fapta românului Robert A. din Mangalia este cu atât mai odioasă. Acesta a venit mai devreme la serviciu și a smuls toate tastele F5 de pe tastaturi, astfel încât aceștia să nu fie la curent cu ultimele promoții. Fapta sa a stârnit haos la locul său de muncă, mai mulți colegi reclamându-l la poliție și cerând să fie executat în genunchi, în stil jihadist, în fața clădirii.

Pe de altă parte, complet dezorientat, un coleg al lui Robert n-a știut ce să facă și s-a pus pe muncă, terminând astfel sarcinile arondate până la finalul anului. „Am făcut ceea ce trebuia făcut pentru a învinge. Astfel, am fost singurul dn firmă care a reușit să-și cumpere chemătoare pentru vânătoare PNI 330 cu telecomandă”, a mărturisit Robert.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

20 noiembrie 2015 11:11

Alte articole

Vezi mai mult