Samsung retrage Note 7 după ce acestea au început să strige și “Allahu akbar” înainte să explodeze

Telefoanele Galaxy Note 7 le dau din ce în ce mai multe bătăi de cap utilizatorilor! Compania Samsung a încheiat definitiv producția modelului după ce mai mulți clienți s-au plâns că dispozitivele lor încep să urle și “Allahu akbar!” înainte să ia foc.

De vină, spune producătorul, ar fi asistentul virtual Ahmed – echivalentul Siri sau Cortana – care are încă foarte multe bug-uri. “Printre altele, clienții s-au plâns că primesc de 5 ori pe zi notificări de rugăciune, se trezesc cu meniul în arabă iar GPS-ul indică numai direcția spre Mecca. Mai rău, Ahmed le șterge de pe card toate pozele cu bărboși, în caz că vreuna dintre ele ar fi chipul profetului.”

“Întreb: ‘Ahmed, care e cel mai apropiat restaurant?’ și telefonul începe să mă amenințe că umblu prea dezbrăcată și mă va ucide cu pietre. Nu mi se pare un asistent virtual prea user friendly”, se plânge o clientă Samsung, care adaugă că s-a săturat să scoată telefonul din priză, ca să nu-i ardă mobilierul, ori de câte ori acesta începe să cânte imnuri jihadiste.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

11 octombrie 2016 14:06
Citește mai mult despre: explozie Samsung terorism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult