Telefoanele Galaxy Note 7 le dau din ce în ce mai multe bătăi de cap utilizatorilor! Compania Samsung a încheiat definitiv producția modelului după ce mai mulți clienți s-au plâns că dispozitivele lor încep să urle și “Allahu akbar!” înainte să ia foc.

samsung_allahu_akbar_explozie.jpg De vină, spune producătorul, ar fi asistentul virtual Ahmed - echivalentul Siri sau Cortana - care are încă foarte multe bug-uri. “Printre altele, clienții s-au plâns că primesc de 5 ori pe zi notificări de rugăciune, se trezesc cu meniul în arabă iar GPS-ul indică numai direcția spre Mecca. Mai rău, Ahmed le șterge de pe card toate pozele cu bărboși, în caz că vreuna dintre ele ar fi chipul profetului.”

“Întreb: ‘Ahmed, care e cel mai apropiat restaurant?’ și telefonul începe să mă amenințe că umblu prea dezbrăcată și mă va ucide cu pietre. Nu mi se pare un asistent virtual prea user friendly”, se plânge o clientă Samsung, care adaugă că s-a săturat să scoată telefonul din priză, ca să nu-i ardă mobilierul, ori de câte ori acesta începe să cânte imnuri jihadiste.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 11.10.2016 16:06 IT & Știința

National Cinematografic