Samsung se laudă cu un CEO cu 30% mai gay decât Tim Cook

După ce CEO-ul Apple a annțat că cel mai mare cadou pe care i l-a făcut Dumnezeu a fost să-l facă gay, compania rivală, Samsung, a anunțat că CEO-ul ei este cu cel puțin 30% mai gay decât cel de la Apple. Acesta va fi prezent la evenimentul anual de lansare de la Samsung, unde va arăta presei de tech și altor invitați cât de gay este el.

„CEO-ul gay de la Samsung are o autonomie cu cel puțin 25% mai mare decât CEO-ul de la alte firme producătoare de telefoane. Am avut ani în care CEO-ul nostru era atât de gay că efectiv izbucnea în flăcări”, a declarat un reprezentant al companiei coreene.

Samsung a reușit toate aceste performanțe după ani de cercetări și inovații. CEO-ul de la Samsung are, în primul rând carbastanul mult mai mare, nu poate fi folosit doar cu o singură mână, are intrare de tip USB-C, așa că nu contează cum bani cablul de încărcare, chiar și la întuneric intră fără probleme. Nu este singura companie care are CEO gay, și Oppo are, și Hwawei și mai ales HTC, al căror CEO este identic ca aspect cu Tim Cook doar că are ochii oblici și vorbește cu un accent ciudat, asiatic. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

26 octombrie 2018 08:35
Citește mai mult despre: Apple Samsung tim cook

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult