Sângele artificial, bucuria şoferilor: “M-a oprit poliţia? Îmi schimb sângele cu unul nealcoolizat!”

Mii de şoferi petrecăreţi jubilează la auzul veştii că savanţii clujeni au reuşit să producă sânge artificial! Aceştia speră ca produsul să fie curând disponibil sub formă de kituri pe care conducătorul auto să le poată păstra în torpedou sau în portbagaj, ca să-şi poată umple sistemul circulator cu sânge proaspăt, fără alcool, în cazul în care ar avea de oferit probe biologice vreunui agent de poliţie.

“Mie-mi place să conduc ameţit, îmi dă aşa… o senzaţie de libertate”, spune Robert Acrişor, alcoolic şi posesor de permis categoriile A, B, C, D, Tr şi Tv. “Dar am mari probleme cu Poliţia, care uneori mă mustră şi îmi cere şpagă când şofez aproape de comă.”

“Dacă aş avea mereu în maşină un bidon cu sânge artificial, totul ar fi atât de simplu. M-a oprit poliţia? Le zic: aşteptaţi cinci minute, domnu’ ofiţer! Îmi dau un cep la jugulară, las sângele alcoolizat să se scurgă şi îmi pun repede o perfuzie cu sânge nou-nouţ, fără un strop de votcă, whisky, coniac, marihuană şi LSD în el!”, a explicat şoferul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

30 octombrie 2013 10:25

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult