Savanţii au încrucişat câinele cu oaia, ca să poţi strânge după el cu scobitoarea

În sfârșit, o problemă cu care s-au confruntat toți proprietarii de câini din toate timpurile e pe cale de a fi rezolvată. Savanții de la Universitatea din Birgminham au reușit să încrucișeze câinele cu oaia, astfel încât utilizatorul animalului va putea lua rahatul lăsat de el cu scobitoarea.

„Și acesta nu este singurul avantaj despre care vorbim. Noul câine nu va lăsa păr peste tot, dimpotrivă, părul va fi atât de mult fixat de el încât va trebui tuns în mod regulat, iar din asta se va putea obține lână”, a declarat Dax C. Ball, șeful proiectului de cercetare.

Noua variantă de câine va fi disponibilă în magazinele de specialitate începând cu săptămâna viitoare. Creatorii animalului susțin că acesta va lătra mai puțin, aproape deloc, emițând doar un sunet când îi este foame sau frică, sunet asemănător cu vocala „Eeeeeeee”, care e un pic mai puțin enervant decât altele.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

21 august 2020 08:08

Alte articole

Vezi mai mult