Savanţii de la Măgurele se ţin de şotii. Au scris cu laserul pe Bucureşti „Spală-mă”

Surpriză pentru mulți bucureșteni în această dimineață, aceștia găsindu-și orașul inscripționat cu un laser de mare performanță. Privită de sus, pe oraș pare a scrie „Spală-mă”, iar inscripția se întinde din Rahova până în Primăverii, deci nu se referă la un cartier anume.

„Nu vă impacientați, nu este vorba de nimic ieșit din comun, nu extratereștri sau sateliți americani, sunt colegii noștri de la Măgurele, domnii fizicieni ca să zis așa, care mai beau o țuică două în plus la ziua unui coleg și apoi are chef de glume. Vom discuta asta cu colegii să vedem cine sunt factorii responsabili”, a declarat secretarul de stat Mircea Negoiu, ca răspuns la întrebările reporterilor.

În cursul acestei dimineți s-au înregistrat numeroase apeluri la 112, cetățenii dorind să știe cât de gravă este într-adevăr situația, chiar trebuie să spălăm orașul, sau e doar o atenționare de-aia de test? Autoritățile locale au calmat populația precizând că chiar dacă scrie pe oraș „Spală-mă” nu spune și când, și-atunci e ok, nu trebuie să ne grăbim cu spălatul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

16 august 2019 08:08
Citește mai mult despre: Magurele

Alte articole

Vezi mai mult