Savanţii PSD încearcă să afle ce-l face pe Iliescu imun la puşcărie, ca să poată dezvolta un vaccin

Despre Ion Iliescu se spune că ar fi comis tot felul de atrocităţi fără să sufere vreodată de simptomele tipice puşcăriei – limitarea mobilităţii, frig, senzaţia de gratii în jurul corpului. Astăzi, cercetătorii PSD încearcă să afle ce anume îi conferă lui nea Nelu această imunitate deosebită, în speranţa că vor putea dezvolta un vaccin anti-închisoare care să uşureze viaţa membrilor de partid de pretutindeni.

“Secretul imunităţii la detenţie se află undeva în codul genetic al domnului Iliescu, lângă cromozomul longevităţii şi cel al zâmbetului cinic”, spune un savant. “E un genom destul de neobişnuit fiindcă e scris în chirilice. Nu am descifrat încă mare lucru, iar un vaccin anti-puşcărie făcut din material genetic prelevat de la Ion Iliescu e încă departe, dar suntem încrezători că vom reuşi să-l obţinem. Vorba aia, ADN-ul bate DNA-ul.”

Pe lângă codul genetic scris în limba rusă şi glandele care secretă pasaje din Lenin, o altă trăsătură fiziologică întâlnită doar la Ion Iliescu i-a derutat pe cercetători. “E atât de imun la puşcărie încât ţesuturile sale nu sunt alcătuite din celule, ci din vile de protocol”, a mărturisit unul dintre aceştia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 august 2014 01:57
Citește mai mult despre: cercetatori Iliescu inchisoare PSD vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult