Savanţii români au anunţat că încearcă să cloneze un om şi au început prin a-i clona cardul

Geneticienii români dau lovitura din nou! În urmă cu câteva ore, aceştia au anunţat că au început procesul de clonare al unei fiinţe umane, o premieră mondială care va plasa ţara noastră din nou pe harta ştiinţei.


Potrivit unor surse oficiale, ar fi vorba de o echipă de cinci cercetători din Craiova, prinşi efectuându-şi cercetările lângă un bancomat din Londra. “Mi-au explicat că sunt oameni de ştiinţă români, intenţionează să cloneze un om şi au început cu cardul acestuia. Mi se pare o explicaţie foarte convingătoare”, spune poliţistul britanic care i-a interceptat. “Îmi cer scuze că am întrerupt experimentul şi îi asigur pe cercetători că au tot sprijinul meu.”

“În jurul clonării sunt foarte multe probleme de etică, mânca-ţi-aş”, spune Geani zis Briceag, coordonatorul programului. “Ca să nu fim acuzaţi că ne jucăm de-a Dumnezeu, am decis să clonăm mai întâi un obiect – cardul de credit, de exemplu – şi abia pe urmă restul persoanei. Trebuia să fie o surpriză, dar aparent în secolul nostru oamenii de ştiinţă nu mai beneficiază de discreţie, să mor io.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

31 mai 2017 15:05
Citește mai mult despre: card clonare genetica stiinta

Alte articole

Vezi mai mult