Savanţii români au creat BlegBull, de-energizantul care îţi taie cheful de muncă şi îţi dă lene

Lucrezi la stat şi simţi că parcă eşti prea vioi, prea îţi faci treaba? Ai acum la dispoziţie BlegBull, care îţi taie orice elan, îţi provoacă lene şi somnolenţă, iar pe termen lung dă indolenţă cronică.

„Parcă n-aveam stare. Una-două deschideam un dosar Îi enervam pe ceilalţi colegi, care încercau să se odihnească la birou. Cu BlegBull, am devenit invidia departamentului. Îmi închid ghişeul după doar 3 minute de activitate apatică”, spune Robert Acrişor, angajat ANAF.

Stahanoviştii muncii la stat, care stăteau chiar şi două ore departe de Solitaire se pot bucura acum de 8 ore neîntrerupte de tihnă în spatele hârţoagelor.

„Cel mai mare avantaj al BlegBull e că e incolor. Dacă vedem un coleg care vine prea devreme şi cu chef de muncă, i-l turnăm în cafea şi să-l vezi cum se tolăneşte pe un fotoliu. Nici n-ajunge la propriul birou, câteodată eşuează şi trage un pui de somn pe canapeaua şefului de departament”, a mai spus Robert Acrişor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
2 aprilie 2014 15:04

Alte articole

Vezi mai mult