Scandal sexual fără precedent la Politehnică! Student la Calculatoare, bănuit că ar fi făcut sex

Un scandal sexual de amploare a zguduit recent Politehnica din Bucureşti, după ce în căminele instituţiei a circulat zvonul că Decebal Popescu, student la Automatică şi Calculatoare, ar fi făcut sex. Deşi conducerea facultăţii nu a emis încă un comunicat, majoritatea colegilor şi profesorilor susţin că ar fi vorba de “exagerări grosolane”, declarând că învinuirile ce îi sunt aduse tânărului sunt “absurde şi ridicole”.

“Dacă s-ar dovedi adevărat, ar fi într-adevăr o lovitură de imagine pentru instituţia noastră, a cărei reputaţie a fost până acum impecabilă”, susţine administratorul căminului în care gurile rele spun că s-ar fi desfăşurat scandalul sexual. “Dar îi văd zilnic pe viitorii ingineri, îmi vine greu să cred că vreunul dintre ei ar face vreodată aşa ceva. Gândiţi-vă, unii dintre ei ajung la Google, Arnia Software sau Microsoft.”

Pe de altă parte, câţiva colegi de grupă susţin că zvonurile ar putea fi adevărate: “L-am văzut cel puţin o dată pe Popescu părăsind pentru peste 5 minute calculatorul la care programează de obicei subrutine şi pseudoinstrucţiuni în limbaj de asamblare. Ar fi deplasat să presupunem că are o prietenă, dar s-ar putea totuşi să cunoască o fată sau chiar mai multe.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

8 ianuarie 2013 14:34
Citește mai mult despre: Politehnica student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult