Scandalos! A fost prins un fals IT-ist, care făcuse doar 8 ani de Politehnică

Scandalul diplomelor false a lovit și industria IT! O investigație care a pornit cu verificarea diplomele eliberate de Politehnica bucureșteană a scos la iveală un caz halucinant: un IT-ist a făcut doar opt ani de Politehnică, dar are totuși o diplomă de absolvire.

”Imposibil!”, exclamă un student de la Politehnică, care nici acum, la peste 10 ani de când a început facultatea, încă n-a obținut diploma. ”Adică vreți să spuneți că există un student care a terminat cei cinci ani de Poli în doar opt ani? Să fim serioși, cine se laudă că a terminat AC-ul, de exemplu, în doar opt ani e un impostor.”

”Ce urmează, să ne spună și că el a avut prietenă în toți anii de facultate, sau că el folosea internetul exclusiv ca să dea jos cărți de pe torente? Sau că în loc să bea în cămin cu colegii ael mergea la teatru sau balet? Sunt studenți care nici după 20 de ani nu și-au luat diploma și probabil n-o vor lua niciodată, deci eu nu cred povești cu diplomă luată în 8 ani. Poate la Filosofie, dar nu la Poli!”

Studentul spune că există un singur mod prin care IT-istul poate dovedi că nu este un impostor. ”Dacă e bun, să aplice la un job de AI&Deep Learning Research Engineer. Și după ce-l văd că primește jobul, mai discutăm”, a spus acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 februarie 2019 12:08
Citește mai mult despre: diploma it Politehnica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult