Scutul de la Deveselu a interceptat până acum 174 de rachete balistice cu ţigări lansate dinspre Moldova

Ameninţarea vine de unde nu te aştepţi. Deşi teoretic scutul de la Deveselu a fost montat pentru a doborî rachete balistice intercontinentale lansate de iranieni, până acum rachetele au venit doar dinspre graniţa cu Republica Moldova, de unde racheţii moldoveni lansează ţigări netimbrate, cu rachete sovietice.

“Rachetele moldovenilor sunt uşor de depistat, pentru că pe radar se vede clar moldoveanul care stă călare pe ele şi le manevrează. Ei au primit de la ruşi doar rachetele, nu şi sistemul de ghidare. Sunt nevoiţi să le conducă manual”, explică Decebal Popescu, comandorul staţie de interceptări Deveselu. 

Surse din Mapn confirmă că de multe ori moldoveanul de pe rachetă are şi o sacoşă de rafie plină cu ţigări, că în rachetă nu încap prea multe pachete. Asta strică aerodinamica rachetei şi de multe ori se prăbuşesc în Prut, imediat după lansare. Pentru că moldovenii care conduc rachetele sunt în general beţi, multe rachete aterizează aiurea, în Oceanul Atlantic, unde s-a format o insulă de ţigări netimbrate.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 iulie 2017 15:14
Citește mai mult despre: Deveselu Moldova rachete scut ţigări

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult