Americanii habar n-au ce înseamnă securitate naţională! S-au chinuit să facă un scut care distruge rachetele, în loc să le folosească în mod inteligent. Această problemă a scutului a fost sesizată de un inteligent hacker român, care a elaborat un alt scut, mult mai util României.rachete_ungaria_scut.jpg

Scutul hackerului român Victor T. preia electronic controlul asupra rachetelor şi le redirecţionează asupra ţării vecine, Ungaria, fie spre Budapesta, fie spre Debrecen. Hackerul spune că a folosit materiale cumpărate online, cu conturi false de Paypal.

“Nu e bine să irosim rachetele. E păcat de arabii ăia care au muncit atâta să le facă. Hai să-i lăsăm pe unguri să se bucure de ele. Ei au fost primiţi în NATO şi UE înaintea noastră şi acum au trădat, s-au dat cu ruşii", explică hackerul.

Tot ce trebuie să facem e să-i enervăm pe ruşi şi pe arabi, ca să ne atace. Cu arabii e simplu, facem un concurs de caricaturi cu Mahomed. Cu ruşii e şi mai simplu. Trebuie doar să-i arestăm pe Ponta şi pe Tăriceanu, trădătorii care au susţinut mereu Rusia.

Scris de Ionut | Friday, 20.05.2016 14:39 IT & Știința

National Cinematografic