Scutul de la Deveselu, deja depăşit. Un hacker are un scut care trimite rachetele în Ungaria

Americanii habar n-au ce înseamnă securitate naţională! S-au chinuit să facă un scut care distruge rachetele, în loc să le folosească în mod inteligent. Această problemă a scutului a fost sesizată de un inteligent hacker român, care a elaborat un alt scut, mult mai util României.

Scutul hackerului român Victor T. preia electronic controlul asupra rachetelor şi le redirecţionează asupra ţării vecine, Ungaria, fie spre Budapesta, fie spre Debrecen. Hackerul spune că a folosit materiale cumpărate online, cu conturi false de Paypal.

“Nu e bine să irosim rachetele. E păcat de arabii ăia care au muncit atâta să le facă. Hai să-i lăsăm pe unguri să se bucure de ele. Ei au fost primiţi în NATO şi UE înaintea noastră şi acum au trădat, s-au dat cu ruşii”, explică hackerul.

Tot ce trebuie să facem e să-i enervăm pe ruşi şi pe arabi, ca să ne atace. Cu arabii e simplu, facem un concurs de caricaturi cu Mahomed. Cu ruşii e şi mai simplu. Trebuie doar să-i arestăm pe Ponta şi pe Tăriceanu, trădătorii care au susţinut mereu Rusia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 mai 2016 14:39
Citește mai mult despre: Deveselu rachete ungaria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult