Se confirmă! Un bărbat care nu s-a masturbat niciodată vede detalii microscopice la 3 km distanţă

Toată lumea credea că e o legendă urbană, însă adevărul a ieşit la iveală! Un bărbat din Tecuci susţine că nu s-a masturbat niciodată în viaţă şi, prin urmare, are vederea unui vultur pleşuv. Medicul oftalmolog care l-a consultat susţine că, într-adevăr, simţurile tânărului Răzvan Giurgea sunt supraomeneşti: acesta poate identifica semne microscopice de la o distanţă de până la 3 kilometri, chiar şi ţinând un ochi închis.

“Dacă, într-adevăr, tânărul nu a practicat niciodată onania, avem confirmarea mitului străvechi că vederea e afectată de masturbare. Cum, exact, a reuşit să nu frământe maimuţa 26 de ani de zile, nu vom afla niciodată. Poate că are o mutaţie cromozomială rară, sau poate locuieşte într-o garsonieră cu toată familia”, a declarat Toma Grigore, expert în masturbare şi activităţi conexe al Spitalului Universitar “Serghei Cuza” din Galaţi.

“E fenomenal ce ochi are! Unii spun că vede şi prin pereţi. Mai mult decât atât, lui Răzvan nu-i creşte pic de păr în palme, spre deosebire de 99% din populaţie, care le are complet îmblănite”, a adăugat expertul în autosatisfacere.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

24 martie 2017 14:03

Alte articole

Vezi mai mult