Se crede la corporație! Un student le-a cerut profesorilor să nu-i mai dea proiecte, ci taskuri

Zici că s-a născut să dea cu badge-ul pe la uşi! Un student ambiţios încearcă să impună o mică reformă în sistemul de educaţie din ţara noastră. Pentru că el a obţinut deja un internship într-o companie multinaţională, i-a pus în vedere unui profesor că de acum înainte el aşteaptă taskuri, nu proiecte.

Totul a început pe platforma online laboratoruldecariere.ro, unde studenţii sunt pregătiţi pentru piaţa muncii. Tânărul student a decis să se înscrie, a făcut câteva cursuri online, a trecut de module, a avansat şi în cele din urmă a fost remarcat de cei din companie, care i-au oferit internshipul, spre stupoarea colegilor, care nu realizau că e atât de simplu să-ţi începi cariera încă din facultate.

Profesorul a făcut o anchetă, pentru că s-a zvonit că studentul ar fi intrat pe internet, lucru strict interzis de regulamentul facultăţii, care datează din 1986. Când a auzit că studentul i-a dat un mail, profesorul s-a dus la Institutul de Calcul, unde e găzduită adresa strategică de mail a facultăţii. În prezent profesorul încearcă să afle cum a obţinut studentul internshipul respectiv şi a cerut varianta printată a site-ului laboratoruldecariere.ro.

Scris de Advert Einstein
27 iunie 2016 10:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult