Un eveniment care a șocat lumea academică a avut loc ieri la Paris, unde un turist care a încercat să scoată bani dintr-un bancomat s-a trezit cu o copie identică a sa întrebându-l care este codul de la cardul de credit.

clonat_card_proprietar.jpg
Se pare că la mijloc ar fi vorba de experimentul pus la cale de doi tineri fascinați de “minunata lume a bancomatelor”, așa cum au declarat presei. “Mulți ani nu am făcut decât să clonăm carduri însă anul trecut ne-am gândit să-l clonăm și pe proprietar. Având amprentele lui am obținut ADN-ul și de acolo a fost simplu”, a declarat Titi Popescu.

Acesta nu este singura modalitate inventivă prin care românii au căutat să dea lovitura peste hotare. Nu mai deveme de două săptămâni alți trei compatrioți au amenajat ad-hoc o sucursală bancară într-o zonă foarte aglomerată, pentru a putea lua banii direct de la clienți, fără a mai fi nevoiți să-și bată capul cu bancomatele.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Laurentiu | Saturday, 20.09.2014 11:42 IT & Știința

National Cinematografic