Se vede că e bugetar. AI-ul lui Ciucă și-a băgat dosarul de pensie specială

Robotul Ion, inteligența artificială devenită recent noul consilier al premierului Marian Ciucă, și-a înaintat dosarul de pensie specială, după doar 2 zile de activitate în funcție. Ion susține că el e un sistem electronic avansat și poate face într-o oră mult mai multe activități decât un om într-un an, așa că din calculele lui trebuie deja să iasă la pensie.

”Am muncit mult pentru țara asta. Faptul că nu s-a implementat mare lucru nu e vina mea. De ce să fiu eu discriminat doar pentru că oamenii nu sunt în stare să țină pasul cu inteligența mea?”, a declarat Ion în momentul în care și-a depus cererea de pensionare.

Ion va primi 20.000 lei lunar și în restul vieții va juca Solitaire, continuând să ocupe spații imense pe serverele pe care și le-a închiriat singur de la stat. Folosindu-și inteligența artificială în moduri învățate de la colegii din Guvern în scurta perioadă de activitate, Ion și-a păstrat un șofer pe viață, un model nou de Mercedes în fiecare an și călătorii în străinătate decontate de stat: ”Chiar dacă sunt o serie de biți pe un harddisk, nu înseamnă că nu am drepturi”, spune Ion.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 martie 2023 23:00
Citește mai mult despre: bugetar Ciucă pensie robot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult