Pentru că-i nu ajută capul deloc, pesediștii ajung să ia decizii din cele mai imbecile. Ultima dintre ele, schimbarea laserului de la Măgurele. Se pare că toul a pornit de la o directivă a infractorului condamnat definitiv din fruntea PSD, Liviu Dragnea, care a tunat către subalternii săi că vrea ”numiri politice peste tot, fără excepție!”.

laser_magurele_pesedisti.jpg Un prost, că altfel nu-i putem spune din moment ce e membru PSD, a luat prea în serios cerința lui Dragnea și a început demersurile pentru schimbarea laserului de la Măgurele. El, alături de alți proști din PSD, caută acum un nou laser, ”de preferință, să fie teleormănean, ca domnul Dragnea, să știm sigur că e de-al nostru”, după cum a recunoscut un pesedist.

”Actualul laser va fi demontat și trimis lui George Soroș, că sigur e de-al lui”, a anunțat un pesedist. ”Noi vrem un laser mândru că e român, nu unul adus de străini, care vrea să ne vândă țara. Și pe cel pe care îl punem noi nu-l va chema laser, că ăsta nu-i nume românesc. O să-i spunem Ghiță sau, mai bine, Liviu. Vom avea liviu-ul de la Măgurele, nu laserul de la Măgurele!”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 10.01.2017 16:56 IT & Știința

National Cinematografic