Se vede că e PSD-ul la putere! Laserul de la Măgurele a fost schimbat din motive politice

Pentru că-i nu ajută capul deloc, pesediștii ajung să ia decizii din cele mai imbecile. Ultima dintre ele, schimbarea laserului de la Măgurele. Se pare că toul a pornit de la o directivă a infractorului condamnat definitiv din fruntea PSD, Liviu Dragnea, care a tunat către subalternii săi că vrea ”numiri politice peste tot, fără excepție!”.

Un prost, că altfel nu-i putem spune din moment ce e membru PSD, a luat prea în serios cerința lui Dragnea și a început demersurile pentru schimbarea laserului de la Măgurele. El, alături de alți proști din PSD, caută acum un nou laser, ”de preferință, să fie teleormănean, ca domnul Dragnea, să știm sigur că e de-al nostru”, după cum a recunoscut un pesedist.

”Actualul laser va fi demontat și trimis lui George Soroș, că sigur e de-al lui”, a anunțat un pesedist. ”Noi vrem un laser mândru că e român, nu unul adus de străini, care vrea să ne vândă țara. Și pe cel pe care îl punem noi nu-l va chema laser, că ăsta nu-i nume românesc. O să-i spunem Ghiță sau, mai bine, Liviu. Vom avea liviu-ul de la Măgurele, nu laserul de la Măgurele!”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
10 ianuarie 2017 14:56
Citește mai mult despre: laser Magurele PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult