Se vede că se apropie 1 Mai. Orice-l întrebi pe ChatGPT, el îți dă rețeta de mici

E atât de deștept, că s-a prostit! ChatGPT, cel mai inteligent robot de pe internet, pare să fi început să dea rateuri în ultimele zile, cel puțin atunci când interacționează cu utilizatorii din România. Văzând că toată lumea îi cere cam același lucru, adică detalii despre mici, rețete, moduri în care să aprinzi grătarul, trucuri pentru cei mai suculenți mici, ChatGPT a început să prezume că românii doar asta vor.

La orice întrebare pusă lui ChatGPT el dă acum automat rețeta de mici și întreabă dacă te mai poate ajuta cu ceva. Chiar și când îi spui explicit că nu vrei rețeta de mici, el consideră că faci cibernetică inversă pe el și că de fapt e un test. El dă răspunsuri de genul ”Știu că ai cerut să-ți analizez semantic o poezie de Edgar Allan Poe, dar cred că în realitate tu vrei să înfuleci niște mici. Pentru asta vei avea nevoie de următoarele ingrediente”, după care începe să înșire toată rețeta.

”L-am întrebat cum să fac o bombă atomică, pentru că vreau să scap de cârtițe. Am un teren la țară și mi l-au devastat. Am încercat toate soluțiile posibile, dar cred că doar cu un focos de 2-3 kilotone pot să rezolv problema. Degeaba l-am rugat să-mi dea schema, el tot rețeta de mici îmi propune”, se plânge Marian Coltea din zona Lujerului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 aprilie 2023 09:36
Citește mai mult despre: 1 mai chatgpt mici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult