Japonezii sunt avansaţi tehnologic, dar un inventator român le dă clasă. În timp ce alţii construiesc toalete inteligente, cu jeturi şi sisteme de spălare, Marian Coltea, din Berceni, susţine  că dacă arunci o pastilă specială de calciu efervescent în vasul toaletei te şi spală la cur.pastila_calciu_efervescent.jpg

Marian îi sfătuieşte pe cei care doresc să încerce să ceară la orice farmacie pastila de calciu special, care e mai mare, cam de 3 ori mai groasă decât una normală.

“Faceţi cu ochiul farmacistei când o cereţi, că ştie despre ce e vorba. Sub nicio formă să nu încercaţi cu improvizaţii, gen să aruncaţi mai multe pastile obişnuite, că nu ştiţi să le dozaţi şi vă puteţi trezi într-o situaţie de căcat”, spune Marian, care admite că e păţit.

Dacă doriţi şi o clătire, puteţi arunca nişte cola şi un mentos, care vă dă şi o senzaţie de răcorire. Pentru cei cu alte probleme se recomandă şi pastila de vitamina C efervescentă, dar nu cu zinc, că vă decolorează zonele intime şi apoi veţi fi acuzaţi că aţi fost la anal bleaching.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 09.01.2020 21:10 IT & Știința

National Cinematografic