Secrete de gentleman. Dacă arunci o pastilă de calciu efervescent în WC te spală la cur

Japonezii sunt avansaţi tehnologic, dar un inventator român le dă clasă. În timp ce alţii construiesc toalete inteligente, cu jeturi şi sisteme de spălare, Marian Coltea, din Berceni, susţine  că dacă arunci o pastilă specială de calciu efervescent în vasul toaletei te şi spală la cur.

Marian îi sfătuieşte pe cei care doresc să încerce să ceară la orice farmacie pastila de calciu special, care e mai mare, cam de 3 ori mai groasă decât una normală.

“Faceţi cu ochiul farmacistei când o cereţi, că ştie despre ce e vorba. Sub nicio formă să nu încercaţi cu improvizaţii, gen să aruncaţi mai multe pastile obişnuite, că nu ştiţi să le dozaţi şi vă puteţi trezi într-o situaţie de căcat”, spune Marian, care admite că e păţit.

Dacă doriţi şi o clătire, puteţi arunca nişte cola şi un mentos, care vă dă şi o senzaţie de răcorire. Pentru cei cu alte probleme se recomandă şi pastila de vitamina C efervescentă, dar nu cu zinc, că vă decolorează zonele intime şi apoi veţi fi acuzaţi că aţi fost la anal bleaching.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 ianuarie 2020 19:10
Citește mai mult despre: secret

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult