Secretul lui iPhone 15 Pro. Dacă îl vinzi ai ce mânca șase luni!

iPhone 15 Pro este primul iPhone cu un design din titan de calitate aerospațială. Cu alte cuvinte, folosește același aliaj cu cel al navelor spațiale în misiunile de pe Marte. Acesta este dotat cu un procesor A17 Pro reprezintă o clasă complet nouă de cipuri iPhone, care oferă de departe cea mai bună performanță grafică văzută vreodată pe un iPhone.

Jocurile pe mobil vor fi remarcabil de captivante ca aspect și senzații, cu medii incredibil de detaliate și personaje realiste. Beneficiind de viteză și eficiență de top în industrie, A17 Pro accelerează peste limite.

Camera principală de 48 MP este mai avansată ca niciodată, surprinzând poze la rezoluție super înaltă, cu un nou nivel de detalii și culoare. Cu iPhone 15 Pro, ai la dispoziție mai multe distanțe focale. Este ca și cum ai avea șapte obiective profesionale în buzunar, oriunde te-ai duce.

Dar secretul pe care nici insiderii de la Apple nu vor să-l spună, ținut adânc în în seifurile de informații din superbul lor sediu din Cupertino este cât de util este, cu adevărat, un IPhone 15 Pro. Practic, dacă-l vinzi la orice amanet, ai bani de mâncare 6 luni de zile, ceea ce înseamnă aproape 1% din viața oricărui adult uman.

Desigur, poți oricând să obții un job în programare, în care problema banilor de mâncare să nu existe, iar marele avantaj odată ajuns acolo, la nivelul ăla de bani, e că vei ști la primă mână că nu trebuie să-ți cumperi un iPhone ca să o duci bine.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 mai 2024 12:19
Citește mai mult despre: iPhone job mâncare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult