Secție specială la Obregia pentru bărbații care vor să se recăsătorească

”Ce e mă în capul vostru? Voi nu v-ați învățat minte? Chiar v-ați țăcănit de tot? Vreți să vă bag la izolator până vă reveniți, sau să vă fac electroșocuri?”. Așa își întâmpină pacienții de la secția Recăsătoriți medicul psihiatru Decebal Popescu, o somitate de la spitalul de boli mintale Obregia din Capitală.

Medicii de la spitalul de nebuni spun că persoanele cu simptome de recăsătorire sunt persoane cu tulburări grave. Unii ajung în situații disperate. Caută inele de logodnă! Anumiți pacienți sună la localuri ca să facă rezervări pentru săli de evenimente. Unii se mint singuri, spun că e pentru un botez, dar noi știm ce e dedesubtul dorinței lor: e nevoia irațională de a-și distruge din nou viața, recăsătorindu-se, declară medicii.

”Asta e definiția nebuniei! Să faci același lucru așteptând rezultate diferite! Recuperarea este lungă și anevoioasă, lucru confirmat de numărul mic de pacienți eliberați în societate. Cei mai mulți se recăsătoresc la maxim un an de la externare, pentru că din păcate nu există vaccin contra prostiei”, explică psihiatrul Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 aprilie 2022 10:27
Citește mai mult despre: nebuni Obregia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult