Selfie stickul a fost gândit inițial pentru bărbaţii care nu-şi văd penisul de burtă

Surse din lumea invenţiilor confirmă bănuielile tuturor. Cei care îşi cumpără selfie stick o fac pretinzând că le-ar trebui pentru fotografii, ceea ce este complet fals. De fapt, selfie stickul a fost gândit pentru graşii cu burta atât de mare încât nu-şi mai pot vedea penisul în alt mod. Este şi singura posibilitate pentru graşi să trimită cuiva un dick pic.

“A fost gândit ca un instrument telescopic pentru ca graşii să poată verifica dacă mai au sau nu penis. Este telescopic pentru că există grade diferite de obezitate. Există inclusiv selfie stick de 3 metri lungime, pentru graşii şefi de sindicat, sau graşii bucătari”, spune Eugen Măciuceanu, de la Institutul pentru Penisuri.

O altă dovadă în sprijinul acestei ipoteze e că selfie stickul există înainte de inventarea camerei foto şi era folosit cu o oglindă de graşii care aveau nostalgia propriului penis: când li se făcea dor de el.

Cu toate astea, în ultimul timp selfie stickul pierde teren, pentru că graşii încep să folosească drone ca să-şi vadă penisul. Chiar şi aşa, vederea penisului nu le provoacă nicio bucurie, fiind atât de mic, motiv pentru care cei cu drone sunt de obicei nişte trişti.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 iunie 2019 18:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult